Parteneri

Cancelaria de Stat

Reprezintă autoritatea publică care asigură organizarea activităţii Guvernului în vederea realizării de către acesta a politicii interne şi externe a statului.

cancelaria.gov.md

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare

Are misiunea de a asigura realizarea prerogativelor constituționale ale Guvernului la elaborarea și promovarea politcii de stat de dezvoltare durabilă a sectorului agro-industrial al țării, prin sporirea competitivității și productivității sectorului, precum și asigurarea inofensivității și suficienței alimentare a țării, în vederea creării premiselor pentru creșterea permanentă a bunăstării populației. 

www.maia.gov.md

Ministerul Finanțelor

Este organul central de specialitate al administrației publice, care elaborează și promovează politica statului în domeniul finanțelor publice și al aplicării pârghiilor financiare în economia de piață.

www.mf.gov.md

Agrobiznes

Agrobiznes - proiect destinat tuturor fermierilor pasionați de tehnologii moderne, agricultură durabilă și performanță.

agrobiznes.ro

Agenția Apele Moldovei

Este autoritatea administrativă responsabilă de implementarea politicii de stat în domeniul gospodăririi resurselor de apă, hidroamelioraţiei, aprovizionării cu apă şi canalizare, care îşi desfăşoară activitatea în subordinea Ministerului Mediului.

www.apelemoldovei.gov.md

Citește

Fructele autohtone vor concura cu cele de pe piețele europene dacă în Moldova vor exista tehnologii de păstrare și prelucrare
Membră a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe ”Moldova-Fruct”, întreprinderea face parte din lista companiilor aprobate pentru exportul fructelor pe piața din Rusia.
Scad ratele dobînzilor la creditele Compact
Din luna mai curent, au scăzut ratele anuale ale dobînzii la creditele acordate de băncile participante în cadrul Programului Compact.
1 USD din creditele Compact generează circa 1,74 USD investiții totale în infrastructura poste-recoltare din Republica Moldova
Pînă la finele lunii mai 2012, prin Programul Compact au fost acordate 11 credite în valoare totală de 2,94 milioane echivalent în USD pentru construcția și utilarea frigiderelor destinate păstrării fructelor și legumelor în stare proaspătă, precum și pentru alte investiții în infrastructura post-recoltare din Republica Moldova.