Comitetul executiv

Comitetul executiv al FDD Moldova este un organ colegial independent, abilitat să adopte decizii pe marginea unui număr limitat de subiecte, principale dintre care sunt:

  • examinarea şi aprobarea dărilor de seamă ale Instituţiei, conform acordurilor proiectelor;
  • aprobarea regulamentelor interne şi a manualelor operaţionale ale Instituţiei;
  • alte atribuții de legate de Consiliul de observatori al Instituției etc.

Membrii Comitetului executiv sunt preşedintele Consiliului de observatori (în calitate de preşedinte al Comitetului executiv), reprezentant al societăţii civile sau sectorului privat din Consiliul de observatori şi directorul executiv al Instituţiei. 

Name / Surname Function
Liliana IACONI Secretar General al Guvernului, Preşedintele Consiliului de Observatori

Citește

Legumicultura și serviciile de catering îmbinate într-o afacere de succes în aria sistemului de irigare Puhăceni Cum să îmbini meseria de bucătar și pasiunea pentru agricultură într-o afacere de succes am aflat de la soții Nicolae și Ana Petrov din satul Puhăceni, raionul Anenii Noi. Tân... O familie din Gura Bîcului a făcut din legumicultură o mică afacere datorită oportunităților de irigare din zonă În satul Gura Bîcului din Anenii Noi, recunoscut pentru tradiția de a cultiva legume, am aflat povestea unei familii de agricultori care respectă obiceiul locurilor și au transformat pa... FDD Moldova continuă procesul de achiziții pentru îmbunătățirea infrastructurii de irigare a trei SCI Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova) desfășoară procesele de achiziții a lucrărilor pentru încă trei Sisteme Centralizate de Irigare (SCI) - SCI „Holercani”, SC...