Comitetul executiv

Comitetul executiv al FDD Moldova este un organ colegial independent, abilitat să adopte decizii pe marginea unui număr limitat de subiecte, principale dintre care sunt:

  • examinarea şi aprobarea dărilor de seamă ale Instituţiei, conform acordurilor proiectelor;
  • aprobarea regulamentelor interne şi a manualelor operaţionale ale Instituţiei;
  • alte atribuții de legate de Consiliul de observatori al Instituției etc.

Membrii Comitetului executiv sunt preşedintele Consiliului de observatori (în calitate de preşedinte al Comitetului executiv), reprezentant al societăţii civile sau sectorului privat din Consiliul de observatori şi directorul executiv al Instituţiei. 

Name / Surname Function
Liliana IACONI Secretar General al Guvernului, Preşedintele Consiliului de Observatori

Citește

Vis realizat de creștere a legumelor în sere moderne datorită mijloacelor financiare ale Programului Compact În apropiere de Chișinău, soții Mihail și Ludmila Croitoru împreună cu cei trei copii și familiile lor au pus pe roate o afacere de succes în agricultură, cultivând legu... Încurajați de siguranța accesului la apă pentru irigare de la SCI „Puhăceni”, agricultorii își extind afacerile În satul Puhăceni, Anenii Noi, familia lui Eugeniu Petrov - tatăl împreună cu cei trei feciori muncesc cot la cot pentru a-și dezvolta afacerea în agricultură. Familia gestionea... Istoria tânărului care a mobilizat agricultorii din Varnița să preia în gestiune infrastructura de irigare Dorin Jardețki este un tânăr de 29 de ani din localitatea Varnița, raionul Anenii Noi pentru care agricultura nu este doar o afacere, ci un stil de viață. După cum afirmă dumnealui, a fos...